LYDMIKS

Nå kan du laste opp dine musikkprosjekter til RB Produksjon og få en ferdig mix akkurat slik du selv ønsker det.

Fyll ut skjemaet og legg gjerne igjen en kort beskrivelse av hva du ønsker gjort med ditt prosjekt. Tjenesten koster kr 500,- og betales via PayPal eller Vipps etter at du har lastet opp dine lydfiler.

Vilkår for bruk av tjenesten:


Opplastning

Filene som lastes opp må være Wav format. Alle filene må ha samme lengde og merkes godt under opplastning.
Som bruker må man påse at alle filene blir lastet opp og er i orden. Brukeren har selv ansvaret for kvaliteten på filene. RB produksjon reparerer ikke ødelagte lydfiler.

Bruker må ved innsending notere eventuelle ønsker om effekter, klanger ol.

Levering

RB produksjon har inntil 30 dagers leveringstid. Ved eventuell korreksjon av mix, kan det ta noe lengere tid. Ferdig resultat sendes tilbake som Wav fil som er klar til mastring.

RB produksjon tar ikke ansvar for mastring, cover design eller distribusjon.

Rettigheter

RB produksjon har taushetsplikt og ingen rettigheter til å bruke materialet. RB produksjon sletter mix og ferdige mixer fortløpende. Vi verken innhenter eller utgir informasjon til Tono eller NcB ol.

Pris

Tjenesten koster kr 500,- og må betales ved å klikke på en av betalingsløsningene nederst på siden etter av lydfiler er lastet opp. Er man ikke fornøyd med første utkast, kan RB produksjon gjøre en korreksjon uten ekstra kostnad. For endringer utover dette, avtales ny pris i forkant av korreksjonen med hver enkelt kunde.

RB produksjon forbeholder seg retten til å avslå jobber mot pengene tilbake.

Jeg har lest gjennom og godkjenner vilkårene

Betaling

Betaling for denne tjenesten gjøres enkelt via PayPal eller Vipps. Ved å benytte PayPal har du også muligheten til å betale med vanlig VISA-kort. Klikk på PayPal knappen under for å utføre din betaling.

Betaling via VIPPS foretas ved å søke opp RB Produksjon i applikasjonens søkefeltet.

** Merk innbetaling med artist eller låtnavn.